Munkatársaink

Kiss Ágnes művészeti vezető

Gyerekkorom óta tudom, hogy olyan szakmát kell választanom, ahol emberekkel foglalkozhatok. Ezért is választottam a népművelést szakmámnak.

1981-ben szereztem meg a diplomámat, népművelés-pedagógia szakon.
Népművelői pályafutásom alatt mindig is a különböző tehetségkutató versenyek álltak legközelebb a szívemhez. A KMO Művelődési Házban - ahol 24 évig dolgoztam - kaptam erre számos lehetőséget. Én találtam ki, hogy Kispesten rendezzük meg az általános iskolások tehetségkutató versenyét - a Kinder tojás Fesztivált - ami már több évtizede változatlan érdeklődés mellett rendezünk meg évente. De az Országos Break táncverseny, a Budapesti Szenior Fesztivál és a Budapesti Amatőr Moderntánc verseny megszervezése is szép emlékeim közé tartozik.

Mindíg is érdekelt a színpad világa. Alakítottam egy amatőr csoportot felnőttekből akikkel sok-sok évig együtt léptünk fel. Aztán egy baleset következtében már le kellett mondanom a táncról, ezért úgy döntöttem: tanítani fogok, mert nem tudtam és nem is akartam lemondani a színházról.

Megszereztem a Színjátszó-rendezői képesítést és 27 évvel ezelőtt megalakítottam a Mágnes Színházat, ami azóta életem egyik legfontosabb része lett.

Csodálatos dolog,ahogy a csillogó szemű gyerekekkel együtt varázsolunk előadásokat a színpadra.
Fontosak  életünkben a versenyek,ahol már számos sikert tudhatunk magunkénak (Weöres Sándor Színjátszó verseny, Scherzo Fesztivál, Kinder Tojás Fesztivál, stb...) de van ami még fontosabb: a közösség,a csapat!

Itt kicsik,nagyok, barátok játszanak együtt. Mi figyelünk egymásra, szeretjük egymást, fontosak vagyunk egymásnak. Ettől lesz még különlegesebb ez a Mágnes Színház.

Nagy Sarolta koreográfus

Gyermekként kezdtem el foglalkozni a tánccal és annyira megszerettem,hogy eldöntöttem: ez lesz a hivatásom.

2006-­ban döntőbe jutottam a Megatánc című tehetségkutató műsorban.

2011-­ben végeztem a Magyar Táncművészeti Főiskola modern tánc szakán, és koreográfus asszisztensként dolgoztam az X­ faktorban.

Jelenleg is tánctanárként tevékenykedtem és mellette táncművészként dolgozom különböző budapesti színházak előadásaiban (Vámpírok Bálja, Dzsungel könyve, Elfújta a szél, Fame, Shrek)

Jó pár éve kecsegtetett a színházi pálya, így musical táncosként sikerült elsajátítanom a színház művészeti tevékenységét, ami nagyban segít abban, hogy a Mágnes Színház produkcióihoz koreográfiákat készítsek.

Fekete Zsolt koreográfus

Végzett Táncsport oktató
Profil: Modern Tánc, Hip-Hop
13 éve Hip-Hop tánctanár.

7 éven át tánctanár a Jamland Hip-Hop Tánciskolában
6. éve tánctanár, vetető koreográfus saját tánciskolámban a BlackTop Hip-Hop tánciskolában
3. éve tánctanár az Art’sOK Táncstúdióban
3. éve tánctanár  fiatalokat segítő alapitványoknál: Alter, Közöségi tér, Dominó tanoda, H52
4. éve koreográfus a Mágnes szinházban

Tv szereplések táncosként koreográfusként:

  • Z+ TV
  • Fix TV
  • Budapest TV
  • VIVA
  • Cool TV
  • Kispest TV

Videoklipp szereplések táncosként:

  • Outlaw Style - Tudod neked mi a jó
  • LL Junior - Ragamoffin
  • LL Junior - Mr Ragamoffin