Bemutatkozik a Mágnes Színház

Örülünk, hogy téged is érdekel a színpad csodálatos világa!  Szereted a táncot, zenét, éneket, színjátszást, a tapsot, a jó társaságot? Akkor itt a helyed!

Mit kell tudnod a Mágnes Színházról?

Társulatunk 2014.-ben  ünnepelte megalakulásának 25. évfordulóját.

Negyed évszázad alatt sok minden történt velünk: a kezdeti csetlő-botló lépések után már versenyeken szerepeltünk,és számos díjat tudhatunk magunkénak.

Talán ezek között a legkedvesebb az volt, hogy a „Valahol Európában? „c. musical bemutatásával megnyertük a Zenés Amatőr Színpadok Országos versenyét, megkaptuk a Legjobb rendezés díját és főszereplőnk a legjobb gyerekszínésznek járó Színes sapka díjat.

Fantasztikus érzés volt ez a szakmai siker, de az igazi örömöt az együtt töltött idő jelenti: az átizzadt próbák, a közös bulik, nyári és téli táborok, a fellépések izgalma!
Azért lett Mágnes Színház a nevünk, mert vonzzuk azokat, akik olyanok, mint mi!

Hogy milyenek vagyunk?

  • bohókásak, akik jókat tudnak nevetni de, keményen próbálnak is, ha kell
  • akik odafigyelnek egymásra és tudomásul veszik, hogy senki sem tökéletes
  • akik imádnak a színpadon szerepelni, hogy örömet okozzanak másoknak
  • nálunk sok olyan foglalkozás van, ahol a kicsik és nagyok együtt játszanak és együtt lépnek fel, ezért olyan vagyunk, mint egy nagy család.
  • már egyes szülőket is „megfertőztünk” a szinpad világával és velünk együtt lépnek fel.
     

Társulatunkban a nagycsoportos óvodás kortól a felnőttekig minden korosztály megtalálható. Vannak közös órák és vannak - életkor és tudásszint szerint - külön foglalkozások. Az alapfokú szakmai ismereteken túl leginkább az adott előadáshoz kapcsolódó próbákon –előadás centrikusan- tanulhatók meg az alapvető színpadi ismeretek.

Ovisoknak változatos, érdekes színház előkészítő játékos foglalkozások keretében tanítjuk meg a színház varázsát, miközben fejlődik kreativitásuk, önállóságuk, tanulási képességeik.

Évente átlagban legalább két bemutatót tartunk: egyet karácsonykor egyet pedig júniusban. E mellett minden évben benevezünk a Zenés Ifjúsági Színházak Országos fesztiváljára és eddig mindig bejutottunk a döntőbe.  Fellépéseink mindig felejthetetlen jóízű emlékeket jelentenek nekünk és a közönségnek is.

Akik szeretnék magukat kipróbálni, azt javasoljuk, jöjjenek el és játszanak velünk egy hónapot. Ennyi idő alatt kiderül, hogy munkatempónk, tanítási stílusunk, csapatunk tetszik-e?

Gyere és próbáld ki!

Szeretettel vár téged a Mágnes Színház társulata!